Dečije robne kuće Beograd

Dečije robne kuće Beograd
Beogradske dečije robne kuće nude Vam apsolutno sve što Vam treba za vaše dete na jednom mestu.
U dečijim robnim kućama u Beogradu u ponudi su: dečije igračke, garderoba, oprema i hrana za bebe, dečija obuća.
Robne kuće za decu misle i na mame, pa u ponudi imaju proizvode namenjene trudnicama i mamama koji olakšavaju roditeljstvo.
Zato je poseta nekoj beogradskoj dečijoj robnoj kući dobra ideja i za buduće roditelje i za one koji to već jesu.
Cene u dečijijim robnim kućama u Beogradu su raznolike, ali zbog širokog asortimana one često nude proizvode na akciji i imaju sezonska sniženja.
Tako da, na Vama je da ih ovde pregledate i da se uputite u šoping!
Uživajte!
enci-menci-decije-robne-kuce

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b +381 11 2434861
Mi smo multi-brend lanac prodavnica namenjen trudnicama i deci od rodenja do 8 godina starosti, gde cete pronaci kompletnu opremu za trudnice, prve dane sa bebom i predškolsku decu, ukljucujuci igracke, odecu i obucu.
Mi vam pružamo najkvalitetnije proizvode kroz kombinaciju svetski poznatih proizvodaca.
Naš moto je kvalitet i briga o porodici. Enci Menci lanac prodavnica je zastupljen u šest gradova Srbije, kao i u regionu kroz naše maloprodajne objekte u Crnoj Gori i Makedoniji.
Mi smo kompanija sa tradicijom brige o deci dužoj od 15 godina i zahvaljujuci našem dugogodišnjem iskustvu i znanju na polju roditeljstva, mi znamo da moramo neprekidno da se razvijamo i pratimo savremene tokove.
Svet se neprestano menja, pa se i mi razvijamo, edukujemo i nova saznanja delimo sa vama.
Mi nudimo proizvode koji su rezultat savremenih naucnih istraživanja na polju roditeljstva i brige o detetu, jer to je ono što naša deca zaslužuju - samo najbolje. Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo.
Navikli smo vas na svetski poznate robne marke, kao što su: Chicco, Peg Perego, Inglesina, Maxi-Cosi, Maclaren, Tolo, VTech, Tommee Tippee i mnoge druge.
Naša usluga i odnos prema kupcu su srazmerni kvalitetu proizvoda.
Trudimo se da budete zadovoljni.
To je naš cilj.
Srecni smo što smo ušli u vaše domove i postali deo vaše porodice.
I dalje osluškujemo vaše potrebe i potrebe vašeg deteta, jer nam je važno to što imate da nam kažete.
decija-robna-kuca-leto-decije-robne-kuce

Dečija robna kuća Leto

Beograd, Savski venac, Sinjska bb +381 11 3478021
Par reči o nama Sve pod jednim krovom!
Jedinstvena bebi prodavnica u potpunosti opremljna proizvodima za bebe i trudnice u celoj Srbiji.
Svet izgrađen sa ljubavlju za one koji traže najbolje opcije od prvog dana trudnoće do detetovog prvog dana u školi.
Posedujemo kvalitet i bezbednost kroz praktično beskrajnu paletu proizvoda posebno odabranih da odgovore na bilo male ili velike Vaše potrebe i čine Vaš i život Vašeg deteta najudobnijim!
Zašto baš naša Leto prodavnica!
Vaša kupovina je brza, jednostavna i pre svega potpuna, dok je naše iskusno i posvećeno osoblje uvek na raspolaganju da Vas vodi kroz naše prostorije i da Vam pomogne u Vašem izboru.
dexy-co-kids-decije-robne-kuce

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 +381 11 3122187
Igračke Odeća za dečake i devojčice - dečija odeća Odeća za bebe Oprema za bebe Nameštaj Pribor Aparati i zaštite Hrana Pelene Kozmetika Za mame Igračke za bebe Oprema i posteljine
aksa-kids-mega-store-1-decije-robne-kuce

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 +381 11 3318590
DEČIJE ROBNE KUĆE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE AKSA Kids Mega Store je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja.
Svoju prvu radnju Aksa je otvorila 1994.
godine.Danas AKSA Kids Mega Store poseduje više radnji u Srbiji koje su prepoznatljive po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu".
Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.Posle otvaranja prvih prodavnica u Beogradu 1994.
i 2006.godine, u Novom Sadu otvorena je radnja 2007.godine.
Ovim objektom, na preko 1.000m2, krenulo se ka razvoju maloprodajne mreže i širenju asortimana.
Dečije robne kuće-2
Kuovina za decu uopšte nije laka kao što se misli. Kupiti detetu neophodne potrepšine za školu ili vrtić je jedno a kupovati garderobu za predstojeću sezonu je nešto sasvim drugo. Deca u većini slučajeva apsolutno nisu zainteresovana za odevne predmeta pa samim tim ih je jako teško i nagovoriti da nešto od garderobe i isprobaju. Kada dodje vreme da se ta mukotrpna kupovina mora obaviti, najjednostavnije i za dete i za roditelje je posetiti secijalizovanu robnu kuću za decu ili prodavnicu koja ima sve što je našim mališanima potrebno. U današnje vreme, dečije robne kuće u principu sadrže i kutak za igru i razonodu, gde deca mogu da predahnu i gde mogu da se igraju dok roditelji obave onaj "teži" deo. U robnim kućama možete naći i adekvatnu obuću i odeću za Vašeg mezimca a možete naći i igračke kojima će se oni najviše i obradoati. Ulepšajte im dan kupovinom igračke ili nečega što je po njihovoj želji, i kupovina potrebne garderobe će biti duplo lakša...
Back to Top